En rejse startede for at give mere indsigt og mere enkel rapportering til bureauer

Agency360 er grundlagt af Mogens Vilsen, Henrik Kristiansen og Morten Vilsen med det klare mål at give bureauer mere indsigt og stærkere værktøjer til at afrapportere mod deres kunder – via ét og samme login. Platformen henvender sig til alle typer bureauer inden for marketing-, kommunikations-, reklame-, web- og mediehåndtering. 

Bedre bundlinje med Indsigt, dokumentation & masser af leads!

Udgangspunktet for Agency360 er, at virksomheder skal opnå transparens og bedre overblik i en til tider temmelig uoverskuelig mængde marketingdata – samlet og præsenteret ét og samme sted i et "keep it simple"-format, hvor alt er intuitivt, enkelt og overskueligt, uden at gå på kompromis med mængden af data. Samtidig skal der være fuld fokus på opsamling af alle former for leads fra virksomheders website, som kan konverteres til et salg, for dermed at få størst muligt udbytte af markedsføringen.

Og resultatet af vores anstrengelser er Agency360 …

Og rejsen er bestemt ikke slut her, for vi udvikler hele tiden nye features og bestræber os altid på at levere vores absolut bedste – og vi synes i al beskedenhed, at det indtil videre er lykkedes rigtig godt! Og vi er så sikre på vores mission, at du kan teste det ganske gratis i 14 dage ved at klikke her, hvis har du lyst til at prøve alle mulighederne med Agency360.

Medarbejdere

Mogens Vilsen, Partner - Founder

Henrik Kristiansen, Partner - Founder

Morten Vilsen, Partner - Founder

Gustav Borgen, Support Manager

Harshit Taylor, Software Developer

Martin Dall, Software Developer

Minna Anker, Art Director

Mayuri Sharma, Software Developer