FAQ

Her finder du svaret på de fleste spørgsmål.
Kan du ikke finde svaret så kontakt os på chatten eller info@agency360.io.

Agency360 samler de bedste online analyseværktøjer og data fra marketingkanaler i en intuitiv og overkommelig rapporteringsplatform. Du behøver ikke at logge ind i flere systemer for at lave rapporter til dine kunder. Du sparer både tid og kræfter, som giver dig endnu mere overskud til at hjælpe dine kunder.

I kan altid ændre jeres abonnement til en anden pakke – det klares nemt med ganske få klik. Opgraderinger træder i kraft med det samme, og hvis I vælger et mindre abonnement, skifter det ved næste betalingsperiode.

Vi forsøger at inkludere de mest oplagte dimensioner og metrikker. Hvis du, af en eller anden grund, ikke kan finde en metrik eller dimension, så skriv endelig på chatten, så vi kan få løst problemet.

Vi hjælper dig i gang med hele processen omkring opsætning af eget domæne. Vi vil sende dig en guide, som udførligt forklarer, hvad du skal gøre. Er du i tvivl om noget, så er vores tekniske support altid klar til at hjælpe, så processen går så smidigt som muligt.

Ja, det er muligt at gemme så mange templates, som I ønsker. Dermed undgår I at skulle vælge alle rapportelementer på ny, hver gang I opretter en ny kunde.

Gå til vores integrationsside for den fulde liste. Hvis du ikke kan finde en specifik integration, så tøv ikke med at kontakte os via vores chat. Vi tilføjer løbende nye integrationer til listen

Ved at klikke på prissektionen i topmenuen kan du se, hvor mange siteaudits/backlinks-domæner og SEO-søgeord, der er inkluderet for hver abonnementspakke. Hvis du har brug for en skræddersyet pakke specielt til dig, så tøv ikke med at kontakte os via vores chat.

I Webleads B2B I får en liste over de virksomheder med eget ip-netværk, der har besøgt jeres kunders website. 

Når vi har verificeret et besøg fra en virksomhed, vil I i Webleads B2B kunne se besøgshistorikken og detaljerne for hvert enkelt besøg. Vi viser, hvilke undersider virksomheden har besøgt, dato samt varighed, og hvilken kanal der har genereret besøget.

Vi tager den nye persondataordning meget alvorligt, hvilket betyder, at personfølsomme oplysninger bliver opbevaret sikkert, og vi tager de nødvendige foranstaltninger mod, at dataene hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, mistes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger.

Hvis du ikke kunne finde et passende svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på vores chat.

Prøv Agency360 gratis i 14 dage

Spar tid og kræfter ved at samle din rapportering ét sted med markedets mest intuitive og prisvenlige platform.